Vilken Comeback av Crosby!

Då var Sidney Crosbys comback avklarad och vilken comback det blev! Crosby gjorde 2 mål och 2 ass och blev utnämnd till matchens första stjärna i Penguins 5-0 seger mot Islanders. Devils hade åkt till florida för match mot Panthers och det började bra, riktigt bra, Devils hade en 3-0 ledning efter den första perioden och det såg tämligen väldigt bra ut men i andra perioden började Devils tappa och Kris versteg kunde göra 2 mål i mitten perioden för Panthers som gick in i den sista period vilan med bara 1 måls underläge och i den tredje perioden fortsatta Panthers som dom slutade den andra och 9 minuter in i sista perioden satte Weiss 3-3 pucken och med 2.5 minut kvar av matchen gjorde Fleischmann det matchvinnande 4-3 målet. Oerhört tungt att Devils tappar denna matchen som dom verkligen startade väldigt bra men thats the way it is.

Överlag annars så vann Capitals efter att ha hämtat upp ett 2-0 underläge mot Coyotes och Bruins besegrade Canadiens med 1-0 efter suveränt målvaktsarbete av Thomas som räddade alla Canadiens 33 skott, (Bruins skött 18). Blue Jackets besegrade Flames med 4-1 och Flyers dåliga Defensiv gjorde att dom föll med 4-2 hemma mot Hurricanes.

Inatt spelas det 3 matcher och detta är mina förslag. Lycka till!

 

  • St. Louis Blues(1,81) – Los Angeles Kings(2,05): Gillar Blues samt U5,5 Lagens inledning är Blues 10-7-2 Kings 10-7-3. Blues är för tillfället ett av NHLs hetaste lag och sedan man sparkade huvudcoachen Davis Payne och tog in Ken Hitchcock är laget 4-0-2 och dom har enbart släppt in 8 mål på dessa 6 macher, Blues är även 7-1-1 hemma i Scottrade center denna säsongen och har 3 raka vinster där man besegrat Lightning,Red Wings och Panthers med en målskillnad på 9-2 på dom 3 matcherna. man har vunnit 12 av dom 17 senaste mötena hemma med Kings. Kings har 3 vinster på dom 5 senaste varav 2 vinster var i ett back to back möte med Ducks. Kings senaste match blev man besegrade av Red Wings med 4-1. Jag tycker Blues har kommit igång riktigt ordentligt och är inne i en bra form sedan tränar bytet och jag tror dom besegrar Kings inatt.
  • Tampa Bay Lightning(1,60) – Toronto Maple Leafs(2,40): Gillar Lightning samt U5,5 Lagens inledning är Lightning 9-8-2 och Leafs 11-8-2. Lightning har spelat riktigt bra hemma och är 6-2-0 där, deras senaste match va hemma och då föll man med 4-2 mot Devils men det var första fölusten hemma på över 1 månad. Laget har 2 vinster på dom 5 senaste matcherna, båda vinsterna har kommit på hemma is. Leafs då, jo laget har matchats hårt på slutet och spelat inte mindre än 3 matcher på 4 dagar vilket märktes i inledningen i deras senaste match mot Hurricanes där dom såg oerhört sega ut dom 2 första perioden men avslutade med en bra tredje period. Lightning är inte lätta att besegra hemma just nu den saken är säker och jag tror Leafs får det tufft inatt trots att Phil Kessel är glödhet för tillfället. Tampa och Leafs möttes 4 gånger förra säsongen och Tampa vann samtliga matcher. dom senaste 15 matcherna lagen har möts där Tampa stått som hemma lag har Lightning 11-1-3 mot Leafs.
  • Nashville Predators(1,55) – Edmonton Oilers(2,40): Gillar Predators samt U5,5 Lagens inledning är Predator 10-5-4 Oilers 10-8-2. Predators har tagit 3 vinster på dom 5 senaste matcherna, man föll senast hemma mot Blue Jackets med 4-3 efter ot. Preds har blandat och gett lite såhär långt på hemma is och har tagit 4 vinster på 9 matcher men nu möter dom Oilers som hade 4 raka förluster fram till deras match hemma mot Hawks som dom vann med 9-2 efter bedrövligt instats av Blackhawks. Jag trodde lite på att Oilers kunde bygga vidare på deras övertygande vinst mot Hawks men Oilers kom ner på jorden igen i nattens match mot Stars som dom förlorade med 4-1 och laget spelar alltså inatt igen, Oilers går inget vidare på borta is hitills på säsongen då dom är 3-6-1. Jag tror Predators vinner nattens match.

 

 

 

Comments are closed.