Toronto vaknade för sent.

Jaha då var det måndag igen och gårdagen gick ju bra med matchvinnarna sånär som Maple Leafs som såg trötta och sega ut i början av matchen men vaknade till ordentligt i tredje perioden och gjorde verkligen match av saken men lyckades tyvärr inte pressa matchen till ot. Canes vann matchen med 3-2. Hade Leafs gått ut och spelat hela matchen som dom utförde tredje perioden så hade dom defenitivt besegrat Hurricanes. Wings besegrade Ducks med 4-2 och hajarna vann mot Avalanche med 4-1 och Canucks vann med 2-1 hemma mot Senators.

Inatt kamrater så spelas det 7 matcher och i Penguins hemma match mot Islanders är nu Crosby tillbaka. Crosby har dock inte spelat någon match sedan i början av Januari då han ådrog sig sin hjärnskakning. Detta är mina förslag på nattens fighter.

Lycka till!

  • Columbus Blue Jackets(1,95) – Calgary Flames(1,89): Gillar Blue Jackets samt Ö5,5
  • Philadelphia Flyers(1,50) – Carolina Hurricanes(2,65): Gillar Flyers samt Ö5,5
  • Pittsburgh Penguins(1,47) – New York Islanders(2,78): Gillar Penguins samt Ö5,5
  • Washington Capitals(1,78) – Phoenix Coyotes(2,17): Gillar Coyotes samt U5,5
  • Florida Panthers(1,88) – New Jersey Devils(1,96): Gillar Devils samt U5,5
  • Montreal Canadiens(2,15) – Boston Bruins(1,73): Gillar Canadiens samt U5,5
  • Dallas Stars(1,77) – Edmonton Oilers(2,10): Gillar Oilers samt U5,5

Inatt är nummer 87 tillbaka..

 

Brodeur ska hjäpa sitt Devils till vinst i matchen mot Panthers.

 

 

Comments are closed.