4 matcher inatt.

God kväll folket, jag börjar dra lite om gårdagens matcher.  Coyotes och Rangers levde upp till mina förväntningar och vann sina matcher, Coyotes på straffar med 3-2 mot Leafs och Rangers besegrade Islanders med 4-2. Detroit förlorade mot Blues med 2 -1 vilket jag kan tycka vara märkligt då Wings hade 15 min power play under matchen sett så borde man tagit vara på det betydligt bättre. Stars förlorade med hela 6-0 mot Panthers vilket verkligen överaskade mej, jag har imponerats av Panthers såhär långt under  säsongen men trodde verkligen inte dom skulle besegra stars med 6-0 på borta is. Senators besegrade Flames med 3-1 och det var ett fint odds på Senators så grattis till er som spelade dom eller något av dom övriga vinnande spelen. Totalt blev det 12/18 förslag som satt.

Dåså inatt är det 4 stycken svåra matcher i mina ögon sett men detta är vad jag kommit fram till om nattens omgång.

Lycka till gott folk!

 • Montreal Canadiens(1,80) – Carolina Hurricanes(2,06): Gillar Canadiens samt U5,5 Lagens inledning är Canadiens 7-7-3. Hurricanes 6-9-3. Canadiens har vunnit 2 av deras senaste 5 matcher och hade deras senaste match i förgår mot Sabres, Canadiens hade ledningen med 2-0 fram till tredje perioden när Sabres bestämde sig för att vända på matchen vilket dom också gjorde och hämtade upp2-0 underläget till 2-2 och vann till slut på straffar. Canadiens 2 matcher innan deras senaste gav 2 vinster, borta mot Coyotes och borta mot Predators. Laget jobbar på att hitta till sitt vinnande spel men dom är inte där ännu och inatt möter man Hurricanes som har 1 vinst på dom 5 senaste matcherna, Canes senaste match förlorade man med 5-3 mot Flyers och laget imponerade inte anmärkningsvärt mycket. lagen möttes 4 gånger under förra säsongen och Canadiens gick vinnande ur 3 av dom matcherna. Svår match detta men fördel Canadiens.
 • Buffalo Sabres(1,54) – New Jersey Devils(2,55): Gillar Devils samt U5,5 Inledningen ser ut följande, Sabres 11-6-0, Devils 5-5-0. Sabres har spelat bra hockey såhär långt och tagit 4 vinster på dom 5 senaste matcherna, som jag skrev i ovanstående rek så hämtade Sabres upp ett 2-0 underläge mot Canadiens sent i matchen och vann till slut på straffar, Enroth axlar ansvaret i målet efter skadan på Ryan Miller och Enroth har spelat bra och har 6-0-0 i dom matcherna han startat.  Devils då jo laget har 3 vinster på deras 5 senaste matcher varav 2 matcher har spelats mot Capitals där de blev 1 vinst samt 1 förlust, deras senaste match spelades inatt borta mot Bruins som är i ohygligt bra form, Devils tog ledningen med 1-0 halvägs in i andra perioden och matchen slutade 4-3 till Bruins som avgjorde matchen med 3 minuter kvar av tredje perioden, men Devils stod upp bra trots att Bruins vann matchen. inatt kommer troligtvis Kovalchuk vara tillbaka i Devils trupp vilket givetvis inte är en nackdel. Jag tycker bolagen har gjort Sabres till för stor favorit och att det kan vara värt att testa Devils som jag inte tror kommer vika sig så lätt som bolagen tror.
 • Vancouver Canucks(1,77) – Chicago Blackhawks(2,10): Gillar Canucks samt  Ö5,5 Lagens inledning Canucks 9-8-1 Blackhawks 11-4-3. Detta tycker jag är en oerhört svår match, båda lagen går väldigt bra för tillfället, Canucks har tagit 3 vinster på dom 5 senaste matcherna och har äntligen fått igång sin offensiv, samt deras power play, Canucks har 26,7% och rankas som NHLs bästa lag i pp. Blackhawks har 3 raka vinster på dom 5 senaste matcherna, men lagen dom har mött är Blue Jackets, Flames och Oilers, ni som hänger med i NHL vet att det inte är några imponerande lag man besegrat på senaste tiden precis men ändå, 3 raka vinste är 3 raka vinster och moralen i Hawks är hög, spelare som Hossa,Kane Toews har alla gjort mål i dessa 3 matcher. dock har blackhawks rasat i box play spelet och är nu på 26e plats med en % på 76,4 samt att man inte producerar i power play 13,2% enbart där vilket är absolut under all kritik för ett sånt lag som Hawks¨, lagen möttes för 4 matcher sedan i Chicago då Canucks vann med 6-2 varav 5 av målen kom i power play. Hawks får inatt även klara sig utan deras viktiga back Brent Seabrook och Dave Bolland. detta är en svår match tycker jag men om Hawks drar på sig utvisningar så kommer Canucks att utnyttja detta till fullo.
 • Los Angeles Kings(1,65) – Anaheim Ducks(2,10): Gillar Kings samt U5,5 Lagens inledning är kings 8-6-3, Ducks 6-8-3 Detta är två lag som inget av dom är i form, Kings har haft det tufft hitills men har ändå ryckt upp spelet på slutet vilket resulterat i 2 vinster på dom 5 senaste matcherna,  deras senaste match besegrade man Wild med 5-2, och det såg ut som att Kings hittat tillbaka till de vinnade spelet då deras Coach Terry Murray sa “I really liked the focus coming into the game. “The players came out right away with the kind of intensity and attitude of moving their feet, getting pucks north, and recovering pucks.” Ducks då jo laget har svårt att vinna matcher, dom har lyft deras spel men vinsterna har inte kommit ännu, Ducks har tagit 1 vinst på deras 8 senaste matcher och en av deras stjärnor Bobby Ryan sa följande “You try to put your finger on it and do different things to prepare, “We’ve taken different approaches and nothing has worked. Twenty-five guys in the room have to say enough is enough and that hasn’t happened yet. It’s been embarrassing.” Jag tror Ducks får det tufft inatt i LA. Om inte Kings sjunker tillbaka nu när dom är på väg uppåt så vinner dom detta.

 

Kovy är en viktig spelare och troligtvis tillbaka i Devils inatt när dom möter Sabres.

 

 

6 Responses

 1. Greven

  Tjena Helgesson
  Tack för ännu en helt strålande natt i NHL bettingen. /Greven

  November 17, 2011 at 14:53