Härligt Stars!

Det va riktigt bra spel ifrån Dallas när super matchen mot Capitals spelades inatt och laget spelar oerhört bra både i defensiv och offensiv zon. Något som dom hade problem med i början av säsongen va att få igång målskyttet på borta is men det har lossnat ordentligt för Stars nu och laget är inne i en oerhört bra trend där alla levererar. Stars besegrade Capitals med 5-2 efter att vunnit den tredje och sista perioden med 3-0. hur som helst så blev det en väldigt bra gårdag och inatt är det 3 matcher som ska spelas, bla ett intressant möte mellan Lightning och Flyers.

Detta är mina spelförslag på nattens något kluriga matcher.

Lycka till!

 

 • Ottawa Senators (1,95)- New York Rangers(1,89): Gillar Rangers samt U5,5 Lagens inledning har varit följande. Senators 6-3-1. Rangers 7-2-1. Senators som började säsongen riktigt riktigt dåligt har ändå ryckt upp sitt spel på slutet och plockat ihop sina vinster men laget håller på att falla tillbaka till den onda cirkeln dom befann sig i början av säsongen och har nu förlorat 3 raka matcher, mot Bruins,Canadiens och nu senast Sabres, dom två sistnämnda kom förlusterna på hemma is. Den senaste matchen mot Sabres stod ändå Senators upp bra och hade kunnat knipa en vinst i strafflägningen men Sabres var vassare i det avslutande momentet och vann med 3-2. Rangers har gått fram väldigt bra hemma i garden och har nu 4 raka vinster där och är inne i en bra trend nu när man åker till Ottawa för spel mot Senators, och det är något som jag tror Rangers gillar då dom har 5 raka vinster overall mot senators i Scotia bank och en målskillnad på 16-6 i dessa matcher. Senast Senators besegrade Rangers hemma var den  22 november 2008. Lundqvist ska starta i kassen för Rangers inatt och även han gillar att spela i Ottawa då han har vunnit sina 6 senaste startande matcher där. Andersson ska starta i målet för Senators och han har bra siffror mot just Rangers, 6-2-1 1,95 insläppta per match.
 • Tampa Bay Lightning(1,93) – Philadelphia Flyers(1,91): Gillar Flyers samt Ö5,5 Lagens inledning är Tampa 6-3-1. Flyers 5-4-1. detta är de första av 4 möten denna säsongen, förra säsongen vann tampa 3/4 matcher lagen emellan men tror inte det kommer vara sånt övertag för tampa när säsongens fyra matcher summeras, hur som helst tampa har tagit 3 vinster på dom 5 senaste matcherna varav 2 raka när man senast  besegrade Panthers, Ligntning hämtade upp ett 3-0 underläge och tog match till straffar där man kunde avgöra och vinna. Flyers har precis som tampa tagit 3 vinster på dom 5 senaste matcherna och har gjort hela 28 mål på 5 matcher. Flyers besegrade i deras senaste match Blue Jackets med 9-1 som hitils denna säsongen verkligen är den stora slagpåsen. Flyers snittar 4 mål per match framåt och får kanske tillbaka den viktiga back klippan Chris Pronger till nattens match vilket är väldigt positivt. Jagr kliver ut på isen inatt och har gjort poäng i dom senaste 7 matcherna 6 mål och 5 ass har det blivit för veteranen. Detta är helt klart en match där det är två offensivt starka lag som möts. Flyers är inne i en bra period nu och det kan mycket väl bli poäng inatt mot tampa. Flyers Coach Peter Laviolette sa följande i en intervju “We have a defense that can move the puck efficiently and I think we have a good balance on each line. The players have done a really good job of generating offense.”
 • Anaheim Ducks(1,85) – Nashville Predators(2,00): Gillar Predators samt Ö5,5 Lagen har inlett följande Ducks,2-5-3 Predators 7-5-2. Ducks spelarna pustar säkert ut nu då dom är tillbaka för att spela hockey på hemma is, dom har haft en tuff roadtrip på 7 matcher ganska så snabbt efter att dom kom hem ifrån deras europa spel och det har gått dåligt på deras tripp endast 1 vinst på 7 matcher för Ducks och laget får inte spelat att stämma, varken offensivt eller defensivt, deras senaste match förlorade man med 5-0 mot Red Wings och bara skotten talar ju för sig själva..50-22 till Wings fördel. Predators då jo detta är lagets sista match på deras 5 matcher långa roadtrip och dom fyra matcherna innan kvällens räknad har det blivit 2 vinster och 2 förluster. Predators mötte för övrigt Ducks i deras sista hemma match innan dom gav sig ut på sin tripp vilket resulterade i en 3-0 vinst hur som helst så kommer det givetvis komma en reaktion ifrån Ducks men laget ser för tillfället inte bra ut och jag tror inte vinsten kommer inatt.

 

Marian Gaborik och hans Rangers har spelat bra hemma i Garden men har nu åkt till Ottawa för match mot Senators.

 

Jagr och Flyers öser in mål för tillfället, gör dom tillräckligt många inatt för att besegra Lightning med Roloson i målet.

 

 

7 Responses

 1. Tyler

  Hur lyckas du!?!?!? Helt sannslöst bra är du på din Nhl hockey Helgesson, tro mej jag vet. Jag är VÄLDIGT imponerad av dina spelförslag som du lämnar. Jag hoppas verkligen att alla läsarna uppskattar arbetet som du lägger ner lika mycket som jag gör.

  Priset du fick av Fair Play 365 för en av dom bästa svenska samt utländska sport betting sidor var du defenitivt värd Helgesson och jag önskar dej fortsatt lycka till i framtiden.

  November 10, 2011 at 09:57

 2. Helgesson

  Hej Tyler och tack så mycket. Ja jag hoppas givetvis det uppskattas av alla läsarna eftersom det är för er skull jag gör de:) Det blir mycket läsning varje kväll kan jag säga hehe.

  Lycka till med dina spel. Mvh Helgesson

  November 10, 2011 at 17:58

  • More posts of this quality. Not the usual c***, peslae

   December 13, 2011 at 06:22