Vi avslutade helgen mycket bra.

Som jag hoppades på igår så avslutade vi helgen mycket bra och jag hoppas ni fann några spel som va intressanta och fick in lite pengar på ifrån era bolag. Stars vann komfortabelt med 5-2 mot ett riktigt blekt Hurricanes och Tampa hämtade upp ett 0-3 underläge och vann på straffar med 4-3 mot Panthers. Flames lyckades besegra Avalanche med 2-1 efter tidigt underläge 1-0 men flames jobbade sig in i matchen och kiprusoff spelade bra i kassen när Avalanche tryckte på för kvittering. Rangers vann till slut med 3-0 mot Jets och Canucks ryckte upp sig och visade sitt fina spel ifrån fjolårs säsongen när dom besegrade Blackhawks med 6-2.

Inatt spelas det 2 matcher och detta är mina förslag på dessa matcher, Lycka till alla!

 

  • Boston Bruins(1,52) – New York Islanders(2,60): Gillar Bruins samt Ö5,5 Lagen har inlett följande. Bruins 4-6-0 Islanders 4-4-2. Bruins går inatt för sin tredje raka vinst efter att ha startat säsongen trögt så har dom verkligen kommit igång nu på slutet, på deras senaste 2 matcher så har man 12-3 i målskillnad och i senaste matchen mot Leafs så skämde man verkligen ut löven inför sin egna hemmapublik, 7-0 och en hat trick av Tyler Seguin som i intervju sa följande, “I was a Leaf fan growing up all my life … I can’t lie about that, To get a hat trick against them is something pretty cool.” Islanders då, jo laget hade inte tagit en enda vinst på 3 veckor fram till deras förra match då dom mötte Capitales och Islanders Coach Jack Capuano valde att röra om ordentligt i femmorna vilket resulterade i att Islanders vann med 5-3 men inatt tror jag inte man rår på Bruins, då dom ångar på och har fått igång det offensiva spelet. Troliga startande målvakter är Rask för Bruins och Nabokov för Islanders.
  • San Jose Sharks(1,70) – Los Angeles Kings(2,20): Gillar Kings samt U5,5 Starten på säsongen har sett ut på följande sätt, Sharks 7-4-1, Kings 6-4-3. Detta är en svår match då inget av lagen spelar sin bästa hockey för tillfället, Sharks som i deras senaste match hemma mot Predators spelade bra och hade matchen i sina händer när man gör 3-1 i sista peroden men sedan rasade hajarna ihop ordentligt och gav  bort 3-1 ledningen och förlorade sedan matchen med 4-3 i ot. Rinne spelade dock väldigt bra i Predators kassen då sharks vann skotten med 17-7 i första perioden. Kings har heller inte lyckats på senaste tiden och har bara tagit 1 vinst på dom 5 senaste matcherna och tappade även dom i slutskedet i deras senaste match då dom mötte Penguins, Kings ledde med 2-1 när det återstod 3 minuter och Penguins lyckades kvittera och sedan vinna på straffar, pucken studsar inte något av lagen väg just för tillfället och jag tror det kan vara tillfäligheter som avgör nattens match då både vet om att de andra laget inte spelar på sin högsta nivå för tillfället. Quick ska starta för Kings och  troligtvis Niemi för Sharks.

 

Tyler Seguin gjorde hat trick i senaste matchen mot Leafs, fortsätter han att leverera inatt.

 

 

Mycket hänger på denna killen om Kings ska vinna mot Sharks inatt.

 

 

Comments are closed.