Måndagens NHL!

2/3 rätt igår och nu har 9 av dom senaste 12 spelen gått in till en hel del fina odds. Här kommer nattens spel. Lycka till!

th_GameOnLarge

Philladelphia Flyers Vs Nashville Predators. Tips: Flyers ML (1.98) Flyers har varit heta den senaste tiden och vunnit 4 av dom 5 senaste matcherna och 6 av dom 7 senaste på hemmais. Predators har däremot bara vunnit 1 på dom senaste 5.  Flyers har vunnit 5 av dom 6 senaste mötena i Philly och 4 raka oavsett spelplats lagen emellan. Mason startar i kassen för Flyers inatt och han har vunnit 7 av 8 starter under december månad.

————————————————————————————————————

St Louis Blues Vs Edmonton Oilers. Tips: Blues ML (1.77)  samt Över 5.0 mål (1.80)  Blues och Oilers drabbar samman här i nattens match där jag tror det kommer bli en hel del fart. Detta är Oilers första match på bortais på deras tre matcher långa roadtrip. Blues spelar deras tredje raka hemmamatch där det blivit en vinst samt en förlust. Hemmalaget har vunnit 6 av 8 senaste mötena lagen emellan men Blues har haft relativt lätt för Oilers då dom vunnit 19 av dom senaste 26 matcherna oavsett spelplats.

Oilers är inte kända för att vara ett defensivt starkt lag precis och det kan lätt trilla in puckar medans dom ofta levererar framåt också. Jag tror dom får det jobbigt att stänga igen mot Blues inatt. Överspelet har gått in i 7 av dom senaste 10 mötena.

Bildresultat för helgesson nhl flyers

Comments are closed.