Tisdagens NHL!

Hej kamrater! Detta blir mitt sista inlägg på en vecka då jag ska på semester. Nya tips kommer upp igen måndag 2/11.

Här kommer nattens spel. Lycka till!

th_GameOnLarge

Helgesson och NB tipsar:

Nattens tips: St Louis Blues Vs Tampa Bay Lightning. tips: Över 5.5 mål (2.13)

Helgessons motivering: Jag tror vi kan få se ett målrikt möte mellan Blues och Tampa inatt, Båda lagen har spelat tre av deras senaste fem matcher över linan och det brukar även bli en del mål när dom ställs mot varandra då sex av åtta möten i St Louis slutat över och fyra av dom fem senaste oavsett spelplats. Jake Allen startar i kassen för Blues inatt och Allen har släppt in i snitt tre mål per match i samtliga tre starter han har gjort denna säsongen. Tampa blev nollade senast och det tror jag defenitivt inte händer igen. Tampa gör vanligtvis i snitt tre mål per match och det bör göras ett antal mål ifrån båda lagen inatt som jag ser det jag gillar oddset vi får inatt på överspelet.

Nbs motivering:Två offensivt starka lag som drabbar samman. Tampa blev nollade senast och lär inte bli det inatt igen med den offensiv man besitter. Blues hämtade upp 0-2 till 2-2 i 3e för att sedan förlora på OT mot Islanders. Tror man kommer vara med mer från start idag och att det lossnar tidigare. Känns som det bör lossna offensivt för båda lagen inom en snar framtid, så varför inte inatt? Ser man till historiken har det varit en hel del målrika möten lagen emellan.

http://nhlbettingblog.se/

———————————————————————————————————————————————————————————————————————

Boston Bruins Vs Arizona Coyotes. tips: Bruins Rak (1.89). Bruins har inte spelat match sedan i fredags då dom besegrade Islanders med 5-3 och detta är Bruins enda match fram tom den 3e november så jag tror att laget kommer vara riktigt laddade inför nattens match. Coyotes däremot är på roadtrip och spelar deras andra match i b2b, dom tog en 4-3 seger igår mot Maple Leafs. Bruins har vunnit tre av deras fyra senaste matcher och har vaknat till liv efter den dåliga starten på säsongen. Bruins har även vunnit fem raka matcher mot Coyotes bla en tidigare på säsongen i Arizona. Jag tror inte Coyotes är laget som stoppar Bruins framfart utan att det blir en sjätte rak seger för Bruins inatt.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

New jersey Devils vs Columbus Blue Jackets. tips: Devils ML (1.84) Blue Jackets tog deras första efterlängtade seger i den senaste matchen när dom besegrade Avalanche med 4-3 men jag tror inte det har effekten på laget att det kommer radas upp vinster. Jag tror Devils kommer slå tillbaka Jackets redan i nattens match då Devils spelat en bra hockey dom senaste matcherna och laget har gjort hela 12 mål på dom tre senaste matcherna. Devils har fyra raka vinster och inatt tror jag dom plockar den femte.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Florida Panthers Vs Colorado Avalanche. tips: Avalanche ML ( 2.42) Panthers har vunnit två av deras fem senaste matcher. Inatt möter dom Avalanche som vunnit en på dom senaste fem. Avs har tre raka förluster och den senaste är dom säkert inte särskilt nöjda med då den kom mot Blue Jackets som tog deras första vinsten för säsongen mot just Avs. Jag gillar att vi får Avs som så pass stora underdogs inatt då dom har fin statistik mot Panthers genom åren då dom vunnit 9 av dom senaste 12 mötena i Florida. Jag går för skrällen här inatt.

.

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE

Comments are closed.