Måndagens NHL!

Hej gott folk! Jag har ett tips till natten och det kommer här. Lycka till!

th_GameOnLarge

Chicago Blackhawks Vs Anaheim Ducks. tips: Över 5.0 mål (2.00) Dessa två giganter tog sig an varandra i slutspelet förra säsongen där Blackhawks stod som segrare. Ducks är revanschsugna men laget har gått trögt inledningsvis och det är ingen lätt uppgift att komma till United Center och plocka med sig poäng men Ducks kanske  kan störa SC mästarna inatt. Jag förväntar mig en match där vi kan få se en del utvisningar då det brukar bli tufft spel när lagen ställs mot varandra. Blackhwks vann deras förra match med 1-0 men i deras tre matcher hemma innan den så gjorde laget sammanlagt 11 mål. Samtliga Blackhawks hemmamatcher denna säsongen har hamnat på 5 mål och jag gillar att vi får linan på 5.0 mål här till 2x pengarna.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

.

Comments are closed.