Fredagens NHL!

Det blev en lyckad gårdag med 4/5 rätt. Till nattens matcher har jag två spel, ett ligger ute på Poker Magazine.  Lycka till!

http://pokermagazine.se/

th_GameOnLarge

New York Islanders Vs Boston Bruins. tips: Bruins ML (2.45) Islanders är heta för tillfället med fyra raka vinster bakom sig och har gjort det bra såhär långt. Inatt ställs dom mot Bruins som har tagit två vinster på dom fem senaste matcherna. Bruins har släppt in hela 26 mål på sex matcher vilket absolut inte är acceptabelt för ett lag som Boston.  Coacherna hade ett möte i går efter träningen med backarna och målvakterna för att försöka få mer fokus och sätta det defensiva spelet vilket kommer vara viktigt till nattens match. Lagen möttes tre gånger förra säsongen och Bruins vann två av dom. På dom sex senaste mötena när Islanders spelat hemma har Bruins vunnit fem av dom. Islanders ska vara favoriter här men jag ger Bruins en hygglig chans här ändå och väljer att spela dom som underdogs i nattens match.

————————————————————————————————————————————————————————————————–

.

Comments are closed.