Torsdagens NHL!

Tyvärr tappade Bruins deras 4-2 ledning som dom hade inför tredje perioden och fick se sig besegrade med 5-4 efter OT. Här kommer mina spel för natten. Lycka till!

th_GameOnLarge

Helgesson och NB tipsar: 

Nattens tips: Ottawa Senators Vs New Jersey Devils. tips: Senators ML (1.636)

Helgessons motivering: Devils lyckades knipa en seger senast över Coyotes och har nu tagit två vinster på dom inledande sex matcherna. Devils har haft enorma problem offensivt och endast gjort 11 mål på dessa sex matcherna. Devils har endast vunnit 23 av deras senaste 67 bortamatcher. Senators har vunnit tre av dom inledande matcherna på säsongen men ingen hemma ännu så räkna med ett heltaggat Senators som kommer göra allt för att ta deras första vinst inför hemmapublik.

NBs motivering: Ottawa har två raka förluster och söker en vinst nu. Jag såg senast när dom förlorade mot Nashville och det var ingen match där dom spelade dåligt. Dom satte bra med tryck och jag förväntar mig samma sak inatt och utdelning bör komma till slut. Devils har inte samma kapacitet i laget som Nashville har i att vinna matcher när man spelar dåligt utan det kommer behövas en bra insats för Devils för att vinna här. Jag tror det blir tufft mot ett taggat Ottawa faktiskt.

http://nhlbettingblog.se/

————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Vancouver Canucks Vs Washington Capitals. tips: Under 5.5 mål. (1.85) Capitals ML (1.97). Canucks förlorade deras senaste match mot Oilers med 2-1 efter OT. Laget har spelat bra försvarsspel hittills på säsongen och endast släppt in 2 mål eller färre i fyra av deras sex senaste matcher denna säsongen. Capitals besegrade Flames senast med 6-2 och har också spelat ett bra försvarsspel den senaste tiden då dom endast släppt in 4 mål på deras tre senaste matcher som samtliga slutat med vinst. När Capitals kommer ifrån tre raka vinster så har deras kommande match gått under linan i 13 av dom 20 senaste. I Canucks senaste 38 hemmamatcher har vi hamnat under linan i 25 av dom och jag tror vi kommer få se ytterligare en fight gå under inatt med ett Capitals som står som segrare.

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

Pittsburgh Penguins Vs Dallas Stars. tips: Under 5.5 mål (1.87)  Stars spelar deras fjärde raka bortamatch inatt när dom möter Penguins. Det är två formstarka lag som möts då Penguins har tre raka vinster och Stars fyra raka vinster. Penguins har gjort det väldigt bra defensivt såhär långt på säsongen och ligger på andraplats i minst insläppta mål men offensiv har bra mycket mer att önska då dom ligger på en 27e plats i antal gjorda mål. 4/5 senaste lagen emellan har gått under och jag förväntar mig ännu en inatt.

————————————————————————————————————————————————————————————————————

Chicago Blackhawks Vs Florida Panthers. tips: Blackhawks ML (1.61) Hawks vann deras senaste match mot Blue Jackets med 4-1 och har tagit tre vinster av fem möjliga hittills på säsongen. båda deras förluster har kommit på bortais mot Capitals och Flyers. panthers har två raka förluster mot Penguins och Stars och det är ingen enkel uppgift dom har framför sig när dom ska möta Blackhawks i Chicago. Blackhawks har ägt Panthers genom åren och vunnit 9/11 senaste mötena och jag tror det kommer ytterligare en Blackhawks vinst inatt.

.

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE

Comments are closed.