Onsdagens NHL!

Hej kamrater. Det blev en bra natt igår, till nattens fyra matcher har jag ett spel. Lycka till!

th_GameOnLarge

Boston Bruins Vs Philadelphia Flyers. tips: Bruins ML (1.69)  Bruins startade säsongen med tre raka förluster och har sedan dess tagit två raka vinster på bortais mot Avalanche med 6-2 och senast mot Arizona med 5-3. Jag tror Bruins kommer ta tredje raka hemma inatt då dom ställs mot Flyers som spelar andra matchen i b2b då dom blev besegrade med 2-1 av Stars igår. Bruins är vanligtvis ett starkt hemmalag och har haft det lätt för Flyers på hemmais genom åren då dom vunnit fem raka matcher här mot dom och totalt, oavsett hemma/borta har dom vunnit 10 av dom 12 senaste mötena.

————————————————————————————————————————————————————————————————————

.

Comments are closed.