Måndagens NHL!

Enda spelet som gjordes igår på Blues som underdog gick hela vägen och inatt är det endast en match som spelas och detta är mitt tips. Lycka till!

th_GameOnLarge

New York Rangers Vs San Jose Sharks. tips: Sharks ML (2.20) Rangers spelar andra matchen i b2b då dom blev besegrade igår kväll med 2-1 efter OT mot Devils. Rangers vilar Lundqvist inatt och ställer Antti Raanta i målet. Rangers inledde säsongen med två raka vinster men har sedan dess förlorat tre raka matcher mot Jets,Canadiens och igår Devils. Sharks har tagit fyra vinster på dom fem inledande matcherna, enda förlusten kom i deras förra match mot NY Islanders men då stod backup Alex Stalock i målet. Inatt väntas MR Jones starta igen och han är 4-0 i matcher med endast två insläppta mål på 110 skott. Jag gillar verkligen det jag sett av Sharks hittills på säsongen och personligen tycker jag att bolagen har gjort Rangers till för stora favoriter i denna matchen. Även om Rangers har haft bra siffror mot Sharks genom åren så tror jag att Sharks fäller Rangers i MSG inatt.

————————————————————————————————————————————————————————————————————

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE

Comments are closed.