Torsdagens NHL!

Här kommer mina spel för torsdagen. Lycka till!

th_GameOnLarge

Helgesson och NB tipsar: 

Nattens tips: Tampa Bay Lightning Vs Dallas Stars. tips: Över 5.5 mål (1.88)

Helgessons motivering:  Tampa är ruggigt effektiva när lägen ges och Stars har bra tryck framåt och gjort en hel del mål såhär inledningsvis, 10 mål på tre matcher. Det brukar bli en del mål när Tampa och Stars drabbar samman då 7/8 senaste har gått över linan och jag tror vi kommer få se ytterligare en match med en hel del mål.

NBs motivering: Tampa har en väldigt stark offensiv men förlorade senast borta mot Detorit med 1-3. Det är inte ofta man ser Tampa göra så lite mål och inatt på hemmaplan lär man ösa på ganska rejält mot Dallas. Dallas är även dom riktigt starka framåt och har öst in mål såhär på inledningen av säsongen. Historiken tyder på målrika matcher med mycket fart och hawaii. Det gäller att inte målvakterna dödar överspelet så det blir en ”målvaktskamp”, annars lär spelet gå in.

http://nhlbettingblog.se/

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

New York Islanders Vs Nashville Predators. tips: Islanders ML (1.83) Islanders förlorade två raka matcher i starten på säsongen mot Blackhawks för att sedan studsa tillbaka i förra matchen med en 4-2 vinst mot Jets. Predators spelar ett bra defensivt spel men har absolut inte samma starka offensiv som Islanders besitter. Predators har tre raka vinster inledningsvis men dom har inte möt något supertufft motstånd i Oilers,Hurricanes och Devils. Förra säsongen var Preds 15-24 i matcher på bortais. Islanders har vunnit tre av dom fyra senaste matcherna mot Predators och jag tror Islanders tar ännu en vinst inatt.

—————————————————————————————————————————————————————–

Minnesota Wild Vs Arizona Coyotes. tips: Under 5.5 mål.(1.67)  Coyotes spelar b2b då dom igår besegrade Ducks med 4-0 och har tagit tre raka vinster inledningsvis på denna säsongen. Man kan inte sticka under stolen med att mycket av det beror på att dom spelar ett riktigt diciplinerat försvarsspel, andra plats i ligan i minst antal insläppta mål och i topp i box play. När Coyotes spelar hemma brukar det inte göras mycket mål, blickar man tillbaka dom senaste 13 matcherna så har 10 av dessa gått under linan. Mike Smith väntas starta i kassen och han ligger på 0.67 insläppta per match och sjuka 98,1%! räddningar. 5/6 senaste mötena lagen emellan har gått under och jag tror även nattens match blir målsnål.

————————————————————————————————————————————————————————

Edmonton Oilers Vs St Louis Blues. tips: Blues RAK (2.00). Oilers har tre raka förluster medans Blues har tagit två vinster på dom inledande tre matcherna. Oilers är ett lag som Blues gillar att möta då dom tagit sju raka vinster mot dom och vunnit 12 av dom 13 senaste. Endast en match av dom 18 senaste lagen emellan har gått till OT så jag tror Blues löser detta under 60 min.

————————————————————————————————————————————————————————-

Florida Panthers Vs Buffalo Sabres. tips: Sabres ML (2.83) Skrällen gick in igår på Coyotes så jag testar en ny inatt då Panthers är på tok för stora favoriter mot Sabres. Båda lagen är under uppbyggnad och denna fighten känns aningen oviss även om lite fördel Panthers. Kapten Brian Gionta är tillbaka och gör säsongspremiär för Sabres och går in i första linan med Eichel och Kane.

—————————————————————————————————————————————————————————————-

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE

Comments are closed.