Onsdagens NHL!

Detta är min spel för inatt kamrater! Lycka till!

th_GameOnLarge

Columbus Blue Jackets Vs Ottawa Senators. tips: Blue Jackets ML (1.78) Jackets har inlett säsongen med tre raka förluster och den senaste mot Sabres var ett fruktansvärt exempel. Jacket har en chans att komma tillbaka på rätt spår hemma i Nationwide Arena inatt när dom möter Senators som inlett med två vinster och en förlust. Senators har släppt in sju mål på dom senaste två matcherna och det kan vara precis det Jackets behöver för att få igång offensiven igen. Vissa av spelarna i Blue jackets har varit på personliga möten med tränarstaben och fått klargjort situationen för sig och den stora matchen som väntar inatt. Jag tror Jackets studsar tillbaka och tar deras första vinst för säsongen.

——————————————————————————————————————————————————————————–

Colorado Avalanche Vs Boston Bruins. tips: Avalanche ML (1.72) Bruins har startat säsongen tungt med tre raka förluster och 16! insläppta mål på dessa. Boston har en del skador, Seidenberg är fortfarande borta och Brad Marchand som skadade sig i matchen mot Canadiens är några. Avalanche har en vinst och en förlust hittills och dom gjorde en enorm upphämtning mot Stars i förra matchen då dom låg under med 3-1 för att sedan vinna med hela 6-3. Avs har fått igång offensiven direkt och gjort 10 mål på dom två inledande matcherna.  Jag tror inte Boston kommer lyckas stå emot i nattens match.

—————————————————————————————————————————————————————————–

Anaheim Ducks Vs Arizon Coyotes. tips: Coyotes ML (3.00) Ducks är ett enormt skickligt lag men dom har förlorat dom två inledande matcherna och möter inatt Coyotes som överraskat det grövsta genom att ta två raka vinster mot LA Kings och Penguins. Det finns inget snack om saken att Ducks ska vara favoriter här och bör vinna denna, men dom har inlett skakigt medans Coyotes är inne i ett bra stim såhär i inledningen. jag väljer att testa Coyotes som är STOR underdog i denna matchen.

———————————————————————————————————————————————————————————-

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE

Comments are closed.