Tisdagens NHL!

Här kommer mina spel för inatt. Ett spel hittas på Poker Magazine. Lycka till!

http://pokermagazine.se/

th_GameOnLarge

Washington Capitals Vs San Jose Sharks. tips: Sharks ML (2.13) Capitals har inlett säsongen med att besegra Devils med 5-3 i deras enda match såhär långt och laget får fortfarande klara sig utan deras första center Niklas Bäckström. Även Alex Ovechkin är osäker för start till matchen då han inte var med på morgonens träning pga “personal reasons” Sharks har startat säsongen med två raka vinster, mot Kings med 5-1 och senast mot Ducks med 2-0. Martin Jones tradades inför denna säsongen av Sharks ifrån Kings och han har gjort det väldigt bra då han endast släppt en puck förbi sig. Jones kommer starta nattens match för Sharks. Lagen möttes två gånger förra säsongen och det slutade med varsin vinst efter OT. Jag gillar det jag sett av Sharks hittills och dom har öppnat säsongen starkt och slagit två giganter på inledningen. Jag tror Sharks tar en tredje rak vinst inatt.

——————————————————————————————————————————————————————-

Carolina Hurricanes Vs Florida Panthers. tips: Hurricanes ML (1.78) Hurricanes har startat säsongen med två raka förluster men laget har ändå spelat bra och gjorde det bra senast mot Red Wings trots att dom förlorade matchen med 4-3. Eddie Läck gör debut inatt för sin nya klubb Carolina och hans motståndare i Panthers kassen heter Al Montoya. Panthers spelar andra matchen i b2b då dom mötte Flyers igår och blev besegrade med 1-0. Panthers har matchstatistiken 7-25-1 i Carolina och jag tror på Hurricanes vinst inatt.

———————————————————————————————————————————————————————–

Comments are closed.