Måndagens NHL!

Tidiga matcher ikväll gott folk. Uppdaterar sidan under kvällen. Ett spel ligger ute på Poker Magazine. Lycka till!

http://pokermagazine.se/

 

th_GameOnLarge

New York Islanders Vs Winnipeg Jets. tips. Jets ML (2.10) OBS matchstart kl 19.05! Jets spelar deras tredje raka bortamatch ikväll och det har startat bra för laget då dom tagit två vinster såhär inledningsvis, 3-1 mot Devils och 6-2 mot Bruins och jag gillar det jag sett av Jets hittills på säsongen. Islanders fick en tuff start på säsongen då det blivit två raka förluster i ett dubbelmöte mot dom regerande Stanley Cup mästarna Blackhawks. Jets har vunnit dom två tidigare bortamötena förra säsongen mot Islanders och jag tror dom kommer fortsätta på den inslagna vägen ikväll. Thomas Greiss ska starta i målet för Islanders och det är ingen målvakt som ger särskilt mycket förtroende i mina ögon iaf. Jag spelar Jets som underdogs i kvällens match.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————

Buffalo Sabres Vs Columbus Blue Jackets. tips: Blue Jackets ML (1.64) OBS matchstart kl 21.05! Båda lagen har startat säsongen med två förluster, Sabres mot Tampa och Senators medans Jackets förlorat två raka mot Rangers. Men ikväll tror jag det är dags för Jackets att ta deras första vinst för säsongen. Laget gjorde det ändå bra mot Rangers och kommer dom upp i samma nivå så tror jag inte Sabres kommer kunna stå emot. Jackets har gjort 25 mål på Sabres dom senaste sju matcherna lagen har möts och jag tror inte Chad Johnson i Sabres kassen kommer stoppa Jackets. Johnson har släppt in fem mål på 50 skott och ligger på 87.5% räddningar.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————-

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE

Comments are closed.