Söndagens NHL!

Endast en match inatt och detta är mina tips. Lycka till!

th_GameOnLarge

Ottawa Senators Vs Montreal Canadiens. tips: Senators ML (1.85) Över 5.0 mål (1.65) Både Senators och Canadiens spelade igår och det blev en hel del mål i båda lagens matcher (Bruins-Canadiens2-4) (Leafs-Senators4-5) båda lagen har inlett säsongen med att tagit två vinster. Både Senators och Canadiens har visat inledningsvis i dessa matcher att dom har en stark offensiv som levererat direkt. Med tanke på att det är b2b möte så tror jag de finns chans att de kan trilla in några mål och jag tror även att det är Senators som kommer dra det längsta strået i deras hemmapremiär i Canadian Tire Centre.  Canadiens startar med Mike Condon i målet inatt som gör NHL debut.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Comments are closed.