Torsdagens NHL!

God kväll kamrater! Jag har en trevlig nyhet här på sidan och den följer här under.
th_GameOnLarge
 .
NB och Helgesson tipsar:
 .
Vi kommer  varje torsdag tipsa om ett spel som vi båda tror starkt på. Jag har haft kontakt med NB genom åren via mail och vi tyckte detta var en rolig grej att göra för er läsare.
.
Nattens Tips: St Louis Blues Vs Edmonton Oilers. Över 5,0 mål.
.
Helgessons motivering: En SC kandidat är som vanligt St Louis Blues som har tre riktigt vassa kedjor med bra offensivt tryck i och som verkligen gillar göra mål med Tarasenko,Steen och Stastny i spetsen. Oilers unga lag har blivit ytterligare ett år äldre och det förväntas mer och mer av deras stjärnor inför varje säsong som går, nu har dom även fått in underbarnet Connor McDavid i laget som förväntas göra stordåd. Talbot är värvad av Oilers för att vara förstamålvakt men på försäsongen har det inte sett så bra ut då han släppt in 3.13 mål i snitt med en räddningsprocent på 89.2 Det brukar vara ganska vidöppet bakåt när Oilers spelar och när dessa lagen brukar drabba samman så slutar det oftast med en del mål, 6/8 senaste när Blues spelat hemma har gått över och 9/13 senaste totalt har gått över så jag förväntar mig även en hel del mål i nattens match.
.
NBs motivering: Nattens mest intressanta match. McDavid gör debut och Tarasenko ska leva upp till sitt drömkontrakt. Kommer följa denna helt. Det är två offensivt starka lag. Räkna med ett taggat Edmonton och ML/Ö2,5 är spelvärt för er som vill köra. Tilläggas ska dock att Edmonton förlorat 6 raka matcher mot Blues. Jag själv kommer testa Ö5,0 1,657. Svårt att undvika när man ser dessa två lag på pappren. Edmonton ser riktigt starka ut offensivt och Blues är Blues. Ett av de lag med bäst kemi i sina femmor under förra grundserien och är alltid att räkna med framåt. Det är om Talbot vill göra någon succédebut inatt för Edmonton och förstör festen för Blues och mig. Annars tror jag på en målrik match här.
.
Som ni kan se tänker båda en målrik match här och därför blir detta veckans tips av oss.
.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Buffalo Sabres Vs Ottawa Senators. tips: Senators ML (1.75) Sabres hade ett extremt tufft år förra säsongen, laget tog endast 23 vinster på deras 82 matcher vilket va de sämsta i hela ligan. Sabres har rustat upp laget något men jag har väldigt svårt att tänka mig att vi kommer få se något av det inledningsvis på säsongen. Senators va ruggigt täta bakåt och spelade oerhört diciplinerat försvarsspel förra säsongen när dom spelade på bortais, laget släppte endast in 96 mål och va det näst bäst i antalet insläppta mål på bortais efter Rangers. Senators hade en riktigt jobbig inledning på förra säsongen och laget “vaknade ” för sent så jag räknar med ett annat Sens inför denna säsongen och att dom kommer vara på tårna ifrån match ett och Sabres kommer få betala för det.

——————————————————————————————————————————-

Boston Bruins Vs Winnipeg Jets. tips: Jets ML (2.07) Bruins har ändrat om en hel del i sitt lag inför denna säsongen och det stora frågetecknet är väl försvarsspelet inför denna premiären då dom byte bort Doug Hamilton och både kapten Chara och Seidenberg är skadade. Jets kommer med ett lag som defenitivt har chansen att rubba Bruins i nattens match med toppspelare som Little, Ladd och Wheeler. Jag går för skrällen här inatt.

——————————————————————————————————————————-

Tampa Bay Lightning Vs Philadelphia Flyers. tips: Över 5.5 mål (2.08)

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE

Comments are closed.