Stanley Cup Final Game 4!

Jaha gott folk finalserien har ju LA Kings kopplat ett enormt grepp om då dom har en 3-0 ledning och Rangers behöver en vinst inatt för att hålla serien vid liv.

th_GameOnLarge

New York Rangers Vs Los Angeles Kings: tips. Under 5.0 mål.(1.95) Kings har varit med om en hel del målrika matcher detta slutspelet det är inget snack om den saken men när serien skiftade mot Rangers och förra matchen spelades i MSG så hamnade siffrorna på 3-0 och med Lord Stanleys pokal i huset inatt så tror jag vi kommer få en relativt målsnål match.

Jonathan Quick storspelade i senaste matchen och stoppade alla 32 skott som avlossades ifrån Rangers. Lundqvist måste höja sig ett par snäpp till nattens match.

Rangers har endast gjort ett powerplay mål på dom senaste 15 försöken och dom gjorde 0 mål på sex pps i den förra matchen.

När ett lag är en match ifrån utslagning så brukar pressen på laget resultera i en konservativ hockey då spelarna är rädda för att göra det där enda misstaget som behövs för att det ska kosta dom säsongen. Kings kommer också spela under enorm press ifrån Rangers fansen och veta att dom är så nära att nå det ultimata målet. Räkna med att många spelare kommer ta det säkra före det osäkra inatt.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

One Response

  1. Stefan

    Bra spelat Helgesson.

    June 12, 2014 at 05:30