Lördagens NHL Playoff!

Hej kamrater! igår satt underspelet mellan Ducks och Stars då matchen slutade 3-2 till ankorna. Till kvällen och nattens matcher har jag ett par spel att bjuda på. Ett ligger ute på Poker Magazine och det andra hittar ni här på sidan.

http://pokermagazine.se/

Lycka till!

th_GameOnLarge

St Louis Blues Vs Chicago Blackhawks: tips. Blackhawks .(1.95) OBS matchstart kl 21.00! Förra mötet mellan lagen blev en riktig maraton match som inte avgjordes förrens i tredje övertidsperioden då Alex Steen avgjorde för Blues. I första perioden i förra matchen så blev det fem mål och tre av dom kom ifrån Blackhawks på deras första sju skott på mål och det är något som jag gillar och ger Blackhawks fördel i kvällens match.

Jag skrev i den förra analysen på Blackhawks att Miller i Blues målet har varit skakig i slutet på grundserien och även att han stoppade alla dom 32 sista skotten i dom fem sista perioderna så men innan dess så såg det ut som hans dåliga spel följt honom in i slutspelet och jag tror Blackhawks kommer ge honom ett ordentligt test i kvällens match. jag tror det kommer bli en tight match även ikväll men att Blackhawks kommer dra det längsta strået.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

One Response

  1. Firre

    Rock on Helgesson!

    April 19, 2014 at 17:08