Torsdagens NHL-Playoff!

Här kommer mina spel för torsdagens NHL, även ett spel ligger ute på Poker Magazine.

http://pokermagazine.se/

Lycka till!

th_GameOnLarge

St Louis Blues Vs Chicago Blackhawks: tips. Blackhawks (2.06) samt Under 5.5 mål (1.68). Vilken kanonmatch detta kommer bli att beskåda inatt. Kl 02.00 släpps pucken i Scottrade Center. Blues schabblade till det ordentligt i slutet på säsongen och spelade bort divisions segern då dom förlorade de sex sista matcherna och det gör att dom nu får möta dom regerande Stanley Cup mästarna Blackhawks och jag gillar oddset på Blackhawks som underdog i nattens match.

Ryan Miller skulle komma till Blues som den stora matchvinnaren och det va han när han kom också men Miller har spelat skakigt dom sista matcherna på slutet av grundserien vilket resulterat i att han har fem raka startande förluster och samtidigt 18 insläppta mål med 90.3% räddningar.

Mycket av Blues dåliga resultat kan man se till skadorna laget haft då Oshie,Backes,Berglund och Terasenko och även Brendan Morrow borta så är det inte till någon fördel precis.

Blackhawks förlorade endast 21 matcher under grundserien under ordinarie tid och det gör dom till de tredje laget med minst förluster då Bruins och Ducks kom före. När straffarna nu är borta i slutspelet så tycker jag Blackhawks blir ett ännu vassare lag om matcher kommer går till OT. Jag tror och förväntar mig en målsnål match med ett Blackhawks som kan chocka Blues inatt och ta första vinsten i denna serien.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Serie spel.

St Louis Blues Vs Chicago Blackhawks: tips. serie vinnare Blackhawks.(1.95)

2 Responses

 1. Tjo helgensson!

  Var väldigt surt med Chicago och U5,5. Satt på samma spel, fast med lägre insatser än de andra spelen jag hade. Men surt ändå att Blues gjorde 3-3 med två minuter kvar…

  April 18, 2014 at 21:45

  • Helgesson

   Ja fan riktigt surt nhlbetting men nya tag inatt:) lycka till min vän:)

   April 18, 2014 at 22:06