Archive for June, 2012

Los Angeles Kings är Stanley Cup mästare!

 Det började med premiären i Stockholm och slutade med glädjescener i L.A. och Stapels Center där inatt Stanley Cup finalen mellan Los Angeles Kings och New Jersey Devils avgjordes. Kings vann matchen med 6-1 och matchen kändes avgjord efter Steve Bernies 5 minuters utvisning + matchstraff då Kings gjorde hela 3 mål i det powerplay som följde och var det bättre laget matchen igenom och matchserien slutade 4-2 till Kings och dom är minst sagt ett välförtjänt lag av att vinna Lord Stanleys pokal efter att slagit ut 1an Canucks, med 4-1 i matcher, 2an Blues med 4-0 i matcher och 3an Coyotes med 4-1 i matcher och avslutade med att besegra 6e placerade Devils med som sagt 4-2 i matcher.

  Däremellan fick vi en makalösa säsong och ett makalösare slutspel och härmed är NHL-säsongen 11/12 avslutad. Ingen har väll glömt bort serien mellan Penguins & Flyers. Ingen har väll glömt Hudson River-derbyt där många Rangers fans hoppades att de skulle upprepa bragden från säsongen 94 när de slog ut Devils och ingen har väll glömt, så länge de inte är dementa, Jonathan Quicks målvaktsspel som igår natt gjorde att han tog hem Conn Smythe trofén som MVP i slutspelet.

Med detta inlägg avslutar jag min säsong 2011/2012 och jag vill tacka alla mina läsare,nya som gamla, ni som har följt mig genom säsongen och för alla fina kommentarer och mail som jag har fått. Jag hoppas att jag har hjälpt till så ni har ökat på er buffert en aning och även kunnat använda lite pengar till att göra roliga saker med familjer och vänner. Nu under sommaren ska jag ta mej en funderare över hur framtiden kommer se ut för undertecknads del då jag inte har bestämt mej ännu om det  kommer bli en 3e säsong eller ej med mina speltips då det tar så oerhört många timmar varje varje dag som NHL pågår. Men jag kommer komma med ett besked under sommaren eller lagom till nästa säsongstart. Och är det något ni undrar över eller vill komma i kontakt med mej så tveka inte att maila mej på helgesson.betting@hotmail.com

Ha det bäst kamrater och än en gång tack för att ni följt min sida, Helgessons NHL-Betting.

GRATTIS LOS ANGELES KINGS!


STANLEY CUP FINAL GAME 6!

Då var det dags igen kamrater för nedsläpp i match 6 mellan Kings och Devils, Kings har tappat 2 matchbollar då dom har haft chansen att avgöra finalserien i båda dom senaste matcherna men förlorat båda, Den senaste matchen som var i lördags natt hade Kings inte turen med sig då ett antal ribb och stoplskott samt en storspelande Brodeur räddade Devils och satte stopp för Kings fantastiska bortasvit i slutspelet och har gjort det spännande igen när det nu står 3-2 i matchserien till kungarna av LA.  Men jag vidhåller ändå att Kings kommer lösa detta till slut och vinna Stanley Cup.

Här kommer mina förslag på nattens match! Lycka till med era spel!

  • Los Angeles Kings Vs New Jersey Devils: Gillar Kings samt U5,0


STANLEY CUP FINAL GAME 5, Devils Vs Kings!

Då va det lördag igen mina vänner och inatt är det dags för den 5e matchen i Stanley Cup finalen och inatt gäller det för Kings att vinna om man vill gå obesegrade genom hela Stanley Cup slutspelet på borta is samtidigt som man kan säkra Lord Stanleys pokal och jag tror att Kings kommer vinna nattens match och avsluta en helt fantastisk säsong som obesegrade på borta is. Det kommer inte bli någon lätt match men som sagt jag tror Kings tar sig vinnande ur denna målsnåla tillställning.

Här kommer mina förslag på nattens match. Lycka till kamrater!

  • New Jersey Devils Vs Los Angeles Kings: Gillar Kings samt U4,5

Går Kings obesegrade genom slutspelet på borta is och avgör Stanley Cup finalen inatt, jag tror det. Lets Go Kings!


STANLEY CUP FINAL GAME 4!

God kväll gott folk, inatt är det den 4e matchen i Stanley Cups finalserie mellan Kings och Devils, Kings leder med 3-0 i matcher efter att besegrat Devils senast med 4-0 och senaste matchen var nyckelmatchen i denna serien, detta underläget reser sig Devils aldrig ur och jag tror att Kings kommer avgöra denna serien redan inatt. Kings har varit så otroligt effektiva under hela detta slutspelet och lyckats slå ut både 1a placerade Canucks, 2a placerade Blues och 3e placerade Coyotes med imponerande seriesiffror så det skulle inte förvåna mej om dom tar hem stanley cup pokalen inatt inför ett euforiskt Staple Center.

Detta är mina spelförslag på nattens finalmatch som också kan bli den sista så Lycka till med era spel kamrater!

  • Los Angeles Kings Vs New Jersey Devils: Gillar Kings samt U4,5

 

 

Jag tror Kings tar hem Stanley Cup inatt  inför sin hemma publik i LA.

 

 


Kings Vs Devils Game 3!

God kväll gott folk, i det senaste mötet mellan Devils och Kings så prickade jag in både vinnare och underspelet och Kings har nu 2-0 i matchserien och har nu vänt hemåt till Los Angeles för hemma match i match 3. Devils har nu kniven mot strupen och samtliga i laget kommer sälja sig oerhört dyrt inatt då dom vet att ett 0-3 underläge mot en motståndare som Kings kommer med absolut största sannolikhet innebära slutet. Så därför tror jag även om det kommer bli svårt att Devils tar chansen inatt i en målsnål match då det känns som deras sista chans att hänga med i serien.

Här kommer mina förslag på nattens match, Lycka till med era spel kamrater!

  • Los Angeles Kings Vs New Jersey Devils: Gillar Devils samt U4,5

 

veteranen Marty Brodeur måste ha en bra natt och stoppa Kings offensiv samtidigt som Kovalchuk och Co överlistar Jonathan Quick.


Devils Vs Kings Game 2!

God kväll kamrater, den första matchen i Stanley Cup final gick som jag trodde till Kings favör och inatt är det återigen dags för nedsläpp i finalserien och även denna matchen spelas i Jersey. Kings är alltså fortfarande obesegrade på borta is i detta slutspelet vilket är en helt otrolig bedrift och jag tror att man även kommer vinna nattens match och skapa sig en 2-0 ledning i serien. Men det blir en oerhört tuff match inatt som jag tror kommer se väldigt lik ut den förra matchen. Lycka till med era spel kamrater /Helgesson over and out!

 

  • New Jersey Devils Vs Los Angeles Kings: Gillar Kings samt U4.5

  •  

fortsätter Kings segersvit på borta is även inatt? vi hoppas på det.