Sista NHL natten innan All-star breaken.

God kväll kamrater hoppas allt är bra med er och att ni fick in några spel igår trots att vissa lag och spelare inte levde upp till förväntningarna, och då tänker jag närmast på Rasken i Bruins målet. Även Ducks förlorade och det med 1-0 borta mot Stars. Dallas sköt 16 skott mot Hiller och Ducks sköt 27 mot Lehtonen men tyvärr spikade finnen igen. annars fanns det några fina spel som satt, bla Rangers som fortsätter pumpa på och dom besegrade Jets med 3-0, även flyers vann till slut borta mot Panthers med 3-2 efter straffar. Tampa besegrade Blue Jackets med 4-2 och Wild bortaslog Avalanche till ett fint odds.

Detta är sista natten med NHL hockey innan all-star uppehållet och helgen kommer fyllas med diverse aktiviteter ifrån NHLs superstjärnor. NHL matcherna är tillbaka natten mot tisdagen. Men som sagt innan dess blir det All-star draft pick, Skills competion samt huvud attraktionen all-star matchen. jag lägger här under ut tiderna så ni som vill kan följa dom olika sakerna under helgen. Kommer det ut något intressant spel till skills competiton tex så kommer jag posta det i ett nytt inlägg.

Torsdag natt kl 02.00: Kapten Chara och Kapten Alfredsson väljer sina spelare inför All-Star matchen.

Lördag natt kl 01.35: Skills competition.

Söndag kl 22.00: All-Star matchen.

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Nu till nattens enda NHL match och den utspelar sig mellan Canadiens och Red Wings.

Montreal Canadiens – Detroit Red Wings: Gillar Red Wings samt U5,5. lagens senaste 10 matcher är Detroit,8-2-0 Canadiens, 4-4-2. Detroit är glödhett hemma i Joe Louie Arena som ni säkert känner till men laget går bra överlag, Wings har 7 raka vinster och 8 på dom 9 senaste matcherna. Wings är även täta bakåt och har endast släppt in 11 mål på dom 7 senaste matcherna. Det är inte särskilt ofta Wings och Habs stöter på varandra men dom senaste 5 gångerna har Detroit vunnit 4 av dom. Canadiens har problem för tillfället och deras senaste 3-1 vinst mot Leafs va inget att skryta med då dom va utspelade större delen av matchen. Canadiens har också endast tagit 4 hemma vinster på dom 13 senaste hemma matcherna, vilket givetvis är under all kritik. Nej jag tror att ett betydligt hetare och vassare Detroit vinner mot Canadiens inatt och att det blir en målsnål match med tanke på att Wings släpper in väldigt lite mål och gör heller inte så många framåt på borta is och lagens senaste inbördes möten har 6/8 slutat med underspelet.

Lycka till med era spel!

2 Responses

 1. Kasper

  Hej Helgesson!

  Jag skulle vilja komma i kontakt med dej.
  Någon mail man kan nå dej på?

  Vh Kasper

  January 25, 2012 at 21:31