Onsdagens NHL hockey!

Tjena, hoppas allt är bra med er, själv är de bara bra förutom att jag känner mej aningen sliten idag, men det är väl förhoppningsvis bättre imorgon:) hoppas ni fick en lyckad spelnatt och fick in många fina tips. själv är jag nöjd och ska inte klaga, eller jo på Capitals som endast sköt 17 skott och förlorade med 3-0 mot Islanders, det va bara bedrövligt och Caps såg ut som det konfusa laget man gjorde för någon månad sen. Devils och Flyers vinster va annars fina vinster, även Kings vinst emot Canucks. Hur som helst grattis till er som ryggade något vinnande spel och nu laddar vi inför onsdag nattens NHL hockey!

Detta är mina spelförslag på samtliga av nattens matcher.

LYCKA TILL KAMRATER!

 • Chicago Blackhawks(1,43) – Buffalo Sabres(2,90): Gillar Blackhawks samt Ö5,5
 • Montreal Canadiens(1,74) – Washington Capitals(2,14): Gillar Canadiens samt U5,5
 • Colorado Avalanche(1,88) – Florida Panthers(1,97): Gillar Panthers samt Ö5,5
 • Anaheim Ducks(1,73) – Phoenix Coyotes(2,15): Gillar Ducks samt Ö5,5

 

Ryan Getzlaf (L-R) Corey Perry #10, Ryan Getzlaf #15, Scott Niedermayer #27 and Teemu Selanne #8 of the Anaheim Ducks celebrate Niedermayer's game winning goal against the Tampa Bay Lightning at the Honda Center on November 19, 2009 in Anaheim, California. The Ducks defeated the Lightning 4-3 in overtime.

Anaheim har kommit igång bra den senaste tiden och är inne i ett bra stim nu, lagets senaste 6 matcher är 5-0-1 och man besegrade senast Canucks med 4-2, under Ducks 6 senaste matcher snittar man 4,2 mål framåt per match och har en målskillnad på dessa 6 matcherna som är 26-9. Ducks är heta nu och jag tror inte Coyotes stoppar dom inatt.

 

 

3 Responses

 1. Helgesson

  Sorry Mats G och Betnisse, råkade radera era inlägg när jag höll på att radera en massa jävla spam kommentarer som trillar in hela tiden. Hoppas ni inte tar illa upp boys, ska inte hända igen.

  January 19, 2012 at 17:57

 2. Mats G

  Haha det är lugnt min vän, dem är så tröttsamma. Ett filter vore kanske på sin plats men jag har dock inte en susning om hur man gör… :p

  January 19, 2012 at 21:35

  • Helgesson

   Haha tack:) ja verkligen… de va lugnt innan sen helt plötsligt så jävlar vad de började på…

   jag har mailat killen som sköter om sidan så han ska kika på det så fort han får tid, han jobbar dock väldigt mycket men han ställer alltid upp så fort han kan, då jag själv är totalt kass på sånna här grejer:P

   January 19, 2012 at 21:39