BACK IN BUSINESS!

God kväll gott folk hoppas allt är bra med er och att ni haft en strålande helg med både spel och annat roligt. Själv är jag nyss hemkommen ifrån stockholm efter en riktigt bra helg.  Jag har b.l.a träffat Boston Bruins europascout Sven Åke Svenssson och vilken trevlig människa den mannen är! och än en gång tack så HEMSKT mycket för tröjan Sven! och som jag lovade så lägger jag ut ett kort på gåvan han hade med sig till mej:)

En signerad matchtröja av Tim Thomas.

 

Nu är det back in Business igen för min del och inatt är det 3 matcher som spelas och detta är mina förslag på dessa 3.

LYCKA TILL MED ERA SPEL!

 

 • Ottawa Senators(2,00) – Philadelphia Flyers(1,85): Gillar Flyers samt Ö5,5 OBS KL 23.00!
 • Chicago Blackhawks(1,81) – Detroit Red Wings(2,05): Gillar Blackhawks samt Ö5,5
 • Anaheim Ducks(1,60) – Columbus Blue Jackets(2,40): Gillar Ducks samt Ö5,5

 

Jag tror Blackhawks är rejält revansch sugna inatt efter 0-4 förlusten mot Avalanche och att dom tar en vinst inatt mot Red Wings!

 

 

4 Responses

 1. Jeppe

  Fy fan vilken fin tröja! förstår att du är glad. Jag ryggar Chicago och överspelet och Anaheim.

  Lycka till inatt!

  January 8, 2012 at 19:26

  • Helgesson

   Ja den är helt suverän! och jag är givetvis oerhört glad!:)

   Lycka till du också Jeppe med spelen inatt!

   January 8, 2012 at 20:50

 2. Betnisse

  Vilken tröja, riktigt najs !!
  Synd dom gav bort bort matchen igår men hade Columbus och power play satt idag !!
  Hemskt att se kings matchen efter boston matchen kändes om nån andra liga match.
  Kör flyers och ducks idag.
  Du är väl värd den tröjan !!

  January 8, 2012 at 22:19

  • Helgesson

   Ja jag är så glad för tröjan!:D det va en jävla tillställning mellan Bruins och Canucks av det jag såg, riktigt riktigt grinig match! hehe kan tänka mej att kings matchen va som ett sömnpiller i jämnförelse:P

   Grattis till Powerplayet och Blue Jackets, snyggt spelat!

   LYCKA TILL INATT NISSE!:)

   January 8, 2012 at 23:24