Fredagens NHL!

Ett gäng matcher inatt och här kommer mina spel. Lycka till!

th_GameOnLarge

Toronto Maple Leafs Vs San Jose Sharks. Tips X2 (2.28)  B2B match för Sharks inatt men Leafs har haft problem med offensiven och kan få det svårt här, Sharks har startat säsongen bra och vunnit 3 raka innan nattens match så jag väljer att testa x2 här till ett fint odds.

———————————————————————————————————–

Vegas Golden Knights Vs Edmonton Oilers. Tips: Oilers ML (2.30) Även i denna bataljen är det B2B match för Oilers som även dom startat på ett riktigt bra sätt med 4 raka vinster. Vegas däremot har en del skador på viktiga pjäser samt att målvaktsspelet inte varit på topp ännu. Vegas har tagit 1 vinst på deras 3 inledande matcher. Kan bli en jämn fight så därför gillar jag Oilers som underdogs i denna matchen.

.

Hämta bilder San Jose Sharks, hockey club, NHL, emblem, logotyp, National  Hockey League, hockey, San Jose, Kalifornien, USA fri. Bilder gratis  skrivbordsunderlägg

2 Responses