NHL PREMIÄR!

Hej kamrater! Då va det äntligen dags för hockey i världens bästa liga igen. Jag kör på i vanlig ordning och lägger ut spel när jag har tid och möjlighet och hittar spel som är intressanta. Som i vanlig ordning i starten på säsongerna så håll nere insatsen. Lycka till!

th_GameOnLarge

Tampa Bay Lightning Vs Pittsburgh Penguins. Tips Tampa -1.5 mål (2.30) Regerande mästarna Tampa Bay startar säsongen hemma i Amalie Arena där mästarflaggan ska hissas. Penguins står för motståndet. Ett Penguins som kommer utan både Crosby och Malkin samt även Guentzel verkar missa matchen.  Spelarna i Tampa kommer vara duktigt taggade och jag tror dom kommer besegra Pens med minst 2 mål inatt.

——————————————————————————————————————

Logo Loop Animation for Tampa Bay Lightning – huemanElement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *