Fredagens NHL!

Här kommer mina spel inför starten av helgen. Lycka till!

th_GameOnLarge

Buffalo Sabres Vs Washington Capitals. Tips: Capitals FT (2.15) B2B match direkt för dessa lagen under denna säsongen där Caps vann premiären med 6-4.  Sabres va ett av dom absolut sämsta lagen defensivt förra säsongen med 3,16 insläppta/match  och efter första matchen denna säsongen att döma så har dom fortfarande enorma problem i just den delen av planen. Offensiven har dom förstärkt ordentligt men just de defensiva spelet räcker inte till.

Capitals å andra sidan va de näst bästa laget i ligan offensivt förra säsongen med 3.42 gjorda i snitt / match. Det kommer troligtvis bli en målrik historia igen där jag tror Caps går vinnande ur fighten efter ordinarie matchtid.

——————————————————————————————————————–

Philadelphia Flyers Vs Pittsburgh Penguins. Tips: Flyers ML (1.99) även här en B2B match efter att Flyers vann med 6-3 senast. Penguins såg bleka ut och Jarry såg inte bra ut i kassen.

Flyers å Andra sidan va tunga och starka som dom alltid brukar vara i Wells Fargo. Carter Hart iFlyers kassen trivs även han extremt bra på hemmais då han förra säsongen låg på runt 94% i räddningar just i Wells Fargo. Jag tror Flyers tar hem även denna matchen.

.

Comments are closed.