Måndagens NHL!

Hej kamrater! första semifinal spelades igår där Stars besegrade Golden Knights med 1-0 efter mål av john Klingberg. Inatt är det dags för den andra semifinal serien mellan Tampa bay Lightning och New York Islanders. Detta är mitt spel. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Tampa Bay Lighnting Vs New York Islanders. Tips Islanders ML (2.29)

Tampa Bay skickade ut Boston Bruins senast medans Islanders tog sig vidare emot Philadelphia Flyers. Detta kan bli en rolig serie att följa, Tampa gjorde det bra och vann med 4-1 i matcher mot Bruins och såg väldigt bra ut men dom mötte ett Bruins som inte kändes 100%. Islanders behövde 7 matcher för att besegra Flyers där de va två riktigt starka lag som möttes. Jag tror Islanders kan ställa till problem för Tampa här inatt och väljer att spela Islanders som fin underdog i denna fighten.

.

Comments are closed.