Fredagens NHL!

Riktigt härlig gårdag kamrater då båda spelen gick in, bla Canucks till hela 3.30 ML! Vi fick ytterligare 2 serier som det ska spelas 7 matcher i.  Avalanche- Stars ska avgöras ikväll och senare inatt även Canucks mot Vegas. Detta är mina spel. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Colorado Avalanche Vs Dallas Stars. Tips: Avalanche FT (2.30) OBS matchstart kl 22.00!

Sjunde avgörande här ikväll och tyvärr så är kapten  Landeskog tveksam till spel då han blev skuren i sitt högra ben av Colorado backen Cale Makar i den senaste matchen, Jag hoppas inte Landeskogs skada är så pass allvarlig att han missar denna matchen då han är väldigt viktig för Avalanche.

Hutchinson har gjort det strålande i kassen för Avs sedan han fått hoppa in efter skada på både Grubauer och Francouz. Avalanche har tightat till defensiven dom senaste matcherna och inte släppt till lika mycket som i dom inledande matcherna. fortsätter Avalanche på samma sätt ikväll tror jag dom löser en vinst här och tar sig vidare. Jag spelar Avs ft. Har ju även ett levande seriespel på Avalanche här till 3.80 ifrån 26/8.

———————————————————————————————————-

Vegas Golden Knights Vs Vancouver Canucks. Tips: Canucks ML (2.92)

Ja vad ska man säga, Canucks gjorde det igen och överraskade och tog ännu en vinst då man vann med 4-0 natten till idag. Demko har varit fullständigt lysande i Canucks kassen och stoppat 90 av 91 skott senaste 2 matcherna. Nu är det sjunde avgörande och frågan är om dom kan lyckas ännu en gång, I mina ögon är det absolut ingen omöjlighet. Lehner väntas ju starta för Vegas och han är 1-7-1 i b2b matcher. Vi bjuds inte på 3.30 ml idag men till 2.92 tvekar jag inte att spela Canucks även i nattens match.

———————————————————————————————————————

.

One Response