Torsdagens NHL!

Två matcher inatt där det är två serier som kan avgöras. Detta är mina spel. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Philadelphia Flyers Vs New York Islanders. Tips: Flyers ML (2.15)

Sjätte matchen här och Islanders har 3-2 i matcher och kan avgöra serien inatt. Men detta är en tight serie och jag tror Flyers kan utjämna och tvinga fram en sjunde avgörande här.  Jag spelar Flyers som underdog.

————————————————————————————————————————-

Vancouver Canucks Vs Vegas Golden Knights. Tips Canucks ML (3.30)

Jag skrev inför första matchen i denna serien att Canucks kommer inte bli en slagpåse utan sälja sig väldigt dyrt! Precis så har det blivit, Canucks har varit effektiva när dom varit i offensiv zon. Vegas har varit enormt tunga periodvis men Canucks har gjort ett riktigt bra jobb och jag tror att laget kan överraska även i nattens match och knipa en vinst. jag väljer att testa Canucks ml till 3.30

————————————————————————————————————————–

.

Comments are closed.