Söndagens NHL!

Hej kamrater! Båda spelen gick in senast då Flyers skickade ut Canadiens och Canucks besegrade Blues. Inatt är det dags för kvartsfinal spel med två matcher på schemat. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Tampa Bay Lighting Vs Boston Bruins. Tips: Bruins ML (2.00)

Detta är en serie där det är två lag som känner varandra väldigt väl, Senast lagen möttes i slutspel va 2018 när Tampa tog sig vidare. Jag tror denna serien kommer bli väldigt jämn och väljer att köra Bruins som underdog i första fighten.

—————————————————————————————————————————-

Vegas Golden Knights Vs Vancouver Canucks. Tips: Canucks ML (2.70)

Vegas hade inga problem med att besegra Blackhawks och ta sig vidare medans Canucks gick en jämn serie och slog ut mästarna Blues. Jämför man lagen på pappret så tycker jag defensiven är jämn, vegas har vassare offensivt hot och bredd. Men jag vill ändå säga att jag tror inte Canucks kommer bli en slagpåse utan dom kommer sälja sig väldigt dyrt. jag testar Canucks till hela 2.70!ml i första matchen.

———————————————————————————————————————————-

.

Comments are closed.