Lördagens NHL!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Colorado Avalanche Vs Vegas Golden Knights. Tips: Avalanche ML (1.90) OBS marchstart kl 21.00!

Båda lagen har startat bra med 2 vinster vardera hittills, Men jag tycker personligen att Avs är det starkare laget av dom båda och jag tror det kommer visa sig här ikväll. Avalanche har dessutom fin statistik mot just Vegas då dom vunnit 5 av dom 6 senaste matcherna.

———————————————————————————————————–

Tampa Bay Lightning Vs Philadelphia Flyers. Tips: Flyers ML (2.20)

Här ställs två extremt bra spelande lag mot varandra, Tampa har levererat som dom ska och som dom flesta räknade med att dom skulle göra,  Men Flyers har även dom gjort det riktigt riktigt bra och imponerat stort på mig. Jag tycker oddssättarna har gjort Tampa till för stora favoriter i denna matchen och väljer att lägga mitt spel på Flyers.

.

Colorado Avalanche Tickets | 2020 NHL Tickets & Schedule ...

Comments are closed.