Onsdagens NHL!

God kväll! Fin start på säsongen med båda spelen som hittar hem till över 2x pengarna då både Sharks Och Leafs vann sina respektive matcher.

Tre matcher spelas inatt. Jag har ett spel. Lycka till!

th_GameOnLarge

Anaheim Ducks Vs Arizona Coyotes. Tips: Ducks FT (2.10) Ducks har vunnit samtliga tre matcher hittills på säsongen, laget har många skador på viktiga spelare så som kapten Getzlaf, Perry, Eaves  och Kessler, men unga rookies har tagit chansen och gjort bra ifrån sig. Bla Max Comtois som har gjort mål i två raka matcher. Ducks besegrade Just Coyotes i lördags med 1-0 efter bra spel av Gibson i målet som stod för 41 räddningar.  Ducks har inte släppt in ett mål i bp än denna säsongen trots att laget spelat med en man mindre 9 gånger.

Coyotes har spelat två matcher hittills och båda har blivit förlust, Laget har inte mäktat med att göra ett mål i någon av dessa matcherna. Coyotes har försökt även i pp men gått lottlösa i samtliga 6 numerära överlägen. Jag tror att Ducks lyckas lösa en vinst inatt under ordinarie matchtid.

—————————————————————————————————————————-

.

Bildresultat för anaheim ducks gibson

Comments are closed.