Torsdagens NHL!

Hej Kamrater! härlig gårdag där båda spelen gick in, Devils hittade hem till fina 2.82 ml! Mycket matcher inatt, jag har ett par spel. Lycka till!

th_GameOnLarge

Florida Panthers Vs St Louis Blues. Tips: Blues ML (2.18) Panthers har spelat två matcher hittills på säsongen där dom möt Tampa i dubbelmöte där det blev en vinst samt en förlust. Blues har spelat fyra matcher hittills där det blivit vinster i samtliga matcher. Blues är heta trots skador på bla Steen,Berglund, Bouwmeester och Fabbri. Blues har vunnit dom fem senaste i Florida samt 8 av 10 senaste oavsett spelplats. Jag gillar verkligen att vi har blues som underdog här.

——————————————————————————————————————————————-

Chicago Blackhawks Vs Minnesota Wild. Tips: Blackhawks ML (1.83) Blackhawks har vunnit tre av fyra matcher hittills på säsongen medans Wild har förlorat båda deras matcher såhär långt. Blackhawks vann tre av fyra möten förra säsongen mot Wild. Inför denna matchen så har Wild skador på viktiga pjäser som Parise och Granlund. Jag tror Blackhawks vinner nattens match mot Wild.

.

Comments are closed.