Onsdagens NHL!

Hej kamrater. Här kommer mina spel inför onsdagen. Lycka till!

th_GameOnLarge

Toronto Maple Leafs Vs New Jersey Devils. Tips: Devils ML (2.82) Båda lagen har öppnat säsongen starkt, Leafs med tre raka vinster och Devils med 2 raka vinster. Jag håller med om att LEafs ska vara favoriter i denna matchen men jag tycker dom är på tok för stora favoriter. Devils spel har imponerat hittills och jag väljer att testa dom i denna fighten.

—————————————————————————————————————–

Anaheim Ducks Vs New York Islanders. Tips: Under 5.5 mål (1.88) Detta är en match jag tror kan hamna under linan på 5.5 mål. Båda lagen har inlett dåligt i powerplay där Ducks inte gjort mål på 11 försök och Islanders inte gjort något på 10 försök. Gibson och Halak är startande i respektive kasse för inatt. 4/5 senaste mötena lagen emellan har gått under.

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE

Comments are closed.