Måndagens NHL!

Tidiga matcher imorgon måndag så därför lägger jag ut måndagens NHL redan nu då jag inte hinner imorgon. Lycka till!

th_GameOnLarge

Buffalo Sabres Vs  New Jersey Devils. Tips: Devils ML (2.12) OBS matchstart kl 21.00! Sabres har spelat två matcher och förlorat båda. Senast blev det 6-3 förlust mot Islanders. Devils har bara spelat en match där det blev vinst emot Avalanche. Devils har trivts bra med att ha Sabres som motståndare då dom vunnit fyra raka matcher i Buffalo samt 8 av dom senaste 9 matcherna oavsett spelplats. Devils har förstärkt de offensiva spelet inför säsongen och jag gillar att vi får dom som underdogs här mot Sabres.

———————————————————————————————————————————–

Toronto Maple Leafs Vs Chicago Blackhawks. Tips: Blackhawks ML (2.00) Båda lagen har inlett säsongen starkt med två raka vinster. Jag tror dock att det blir Blackhawks som kommer ta tredje raka här. Leafs har visat i dessa inledande matcherna att dom har kraft att trycka på framåt men det läcker bakåt också. 15 gjorda och 7 insläppta.

Blackhawks har besegrat Penguins och Blue jackets. och har även dom gjort 15 mål på dessa två matcher men endast släppt in 2. Blackhawks har vunnit 13 av dom senaste 16 mötena med Leafs. och 6 av dom 8 senaste i Toronto.

———————————————————————————————————————————

Anaheim Ducks Vs Calgary Flames. Tips: Ducks ML (1.88) Ducks trivs hemma i Honda Center mot Flames. 29! raka vinster här mot Flames och trots skador i Ducks trupp så tror jag det blir 30e vinsten här inatt. När Ducks och Flames möts så har hemmalaget vunnit 52 av 69 möten.

devils

Comments are closed.