Lördagens NHL!

Hej Kamrater!

Mycket matcher är det inatt men vi kör igång redan ikväll kl 20.00 när Avalanche möter Devils. För er som inte har viasat eller viaplay så sänds matchen även på svt2.

Detta inlägget uppdateras senare under kvällen/natten med ytterligare speltips till nattens matcher. 

*Inlägget är uppdaterat, kan tillkomma något mer spel. W har även med målskytte spel i detta inlägget.

Lycka till!

th_GameOnLarge

New Jersey Devils Vs Colorado Avalanche. Tips: Avalanche ML (2.32) OBS matchstart kl 20.00! Devils har ett intressant lag i år helt klart med lite mer offensiv kraft när  dom ikväl spelar första matchen för säsongen.  Avalanche har redan spelat en match då dom besegrade Rangers och gjorde det bra. Nackdelen för Avs del ikväll är att Varlamov vilas och Bernier står istället. Varlamov är en klart bättre målvakt men jag hoppas Avalanche kan knyta ihop säcken ändå. Det kan bli en tight match detta och då väljer jag defenitivt att köra underdogen Avalanche. Avalanche har vunnit 16 av dom 22 senaste mötena.

——————————————————————————————————————-

Anaheim Ducks Vs Philadelphia Flyers. Tips: Ducks ML (1,80) Jag gillar moralen Ducks visade upp i deras senaste match att trots underläge 1-4 vända till 5-4 vinst. samt att Ducks gillar matcherna mot Flyers då dom vunnit 11 av dom 12 senaste. fyra raka vinster i Honda Center. Jag tror Ducks löser en vinst här inatt.

—————————————————————————————————————-

Vancouver Canucks Vs Edmonton Oilers. Tips: Oilers FT (2.17) Oilers gjorde jobbet senast mot Flames, Och som dom gjorde det, Mcdavid va giganten på isen och matchen kunde slutat med högre siffror. Inatt väntar Canucks borta där Oilers inte haft det allt för lätt. Canucks ser väldigt blekt ut i år och där Sedinarna är ytterligare ett år äldre. Jag tror Canucks kommer får det väldigt jobbigt att vara med i Oilers snabba omställningar så jag tror Oilers löser vinsten under ordinarie tid.

——————————————————————————————————————–

St Louis Blues Vs Dallas Stars. Tips: Blues ML (1.77)

 

Bildresultat för connor mcdavid

.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

W MED LÖRDAGENS  MÅLSKYTT!

Målskytt Alexander Ovechkin  Lag : Washington Capitals. odds 2.50

Matchstart 01,00

Ovies och hela hans lags förmåga att knyta till sig cupen har   ifrågasatts många gånger och givetvis fler på senaste tiden. The Great Eight blev lovad cupen inom tio år men inget med det har vi sett än. Idag kommer Montreal på besök och i möten med dem  blir det gärna mål för huvustadslaget. Minst tre i nio av tio matcher än så länge . Personligen så tyckte jag Ovechkin såg trött ut förra säsongen och det gjorde att massvis med baljor försvann. I år kom han dock med några kilon  mindre och mer träning efter semestern och det lovar andra bullar. Kaptenen leder som förebild och pytsade in tre redan i premiärn och här tror   jag det blir nya mål.

 Lycka till mvh W

Bildresultat för alex ovechkin scores

Comments are closed.