Fredagens NHL!

Hej kamrater!

Riktigt skönt att även gårdagens båda spel cashade in, vilket innebär 4 vinster av 4 möjliga på dom två första dagarna. Ducks gjorde en fenomenal vänding efter haft underläge 4-1 till vinst 5-4. Inatt spelas det tre matcher. Jag har ett spel på dessa. W bjuder på ett målskyttespel i inlägget under. Lycka till!

th_GameOnLarge

Dallas Stars Vs Las Vegas Golden Knights. Tips: Stars FT (1.85) Då var det dags för Golden Knights och deras första match i NHL. Laget får dock sättas på hårt prov direkt i första matchen när dom besöker Dallas Stars som ser väldigt intressanta ut i år. Tittar man lite närmare på hur lagen förmodligen kommer ställa upp inatt så imponerar inte Vegas på mig. Jag tror Fleury kommer få det svettigt i Kassen inatt.  Jag tror på att Stars besegrar Vegas under ordinarie tid här i deras hemmapremiär.

 

 Bildresultat för dallas stars

Comments are closed.