Torsdagens NHL!

Hej kamrater!

Båda spelen prickades in igår. Det är åtta matcher inatt där jag har ett par spel att bjuda på. Lycka till!

th_GameOnLarge

Buffalo Sabres Vs Montreal Canadiens. Tips: Canadiens ML (1.80) Canadiens brukar börjar säsongerna ruggigt starkt och jag tror dom kommer göra så även i år. Laget har gjort en bra värvning i Jonathan Drouin ifrån Tampa Bay som jag tror kommer göra bra ifrån sig Canadiens. Lagen möttes fyra gånger förra säsongen där det blev delad pott. Sabres är ett lag som vet hur dom ska störa Canadiens men inatt tror jag det är Canadiens som kommer ta dom första poängen på säsongen.

—————————————————————————————————–

Anaheim Ducks Vs Phoenix Coyotes. Tips: Ducks FT (2.12) Ducks tar emot Coyotes i Honda Center där Coyotes inte brukar trivas. Ducks har vunnit 10 av dom 14 senaste matcherna här samt 5 av dom 6 senaste oavsett spelplats. Ducks dras med skador på Kesler, Lindholm och Vatanen. Trots skadorna på Ducks spelarna så tycker jag ändå Ducks har bra chans att vinna denna fighten under ordinarie tid.

 

yeahmatrixxp2

Comments are closed.