NHL-tips med W

WINNEPEG JETS – TORONTO MAPLE LEAFS

Draftsval ett och två i rundan. Calder cup kandidaterna nr ett och två  likaså i somras. Matthews vann detta som vi vet men båda kom upp med  mycket bra nummer under säsongen. Det jag tänker här utgår från vad jag sett på försäsongen, vad förra säsongen gav och framförallt hur matcherna mella dessa lag blev. Statistiken är fördel Laine i både poäng och framförallt head to head när det kommer till målskyttet. Hela 5-0 Laine på två möten. Har en mycket bra känsla här och det ska bli mycket trevligt att titta  på denna match. Sist men inte minst, det som tippar vågskålen är att dessa båda herrar har samma odds i skrivande stund.

Jag spelar Patrik Laine målskytt (2,40)

———————————————————————————————-

EDMONTON OILERS – CALGARY FLAMES

Kampen om Alberta. Brukar bli åka av här och då behöver vi någon som gör målen. Sedan Edmonton fick tack i en viss Connor så kan vad som helst hända och det går fort som ögat. Förra året så gjorde han mycket på egen hand givetis men till sin hjälp hade han ofta Lucic, Maroon och Draisaitl. Han gjorde laget bättre på alla sätt ändå helt enkelt. Många som tror på hemmalaget här, jag är mer intresserad av att  herrana som fått nya makalösa kontrakt visar att de börjar betala av för dessa. Mclellan blandade runt lite förra säsongen i pp men vi tror att det finns god förutsättning för tänkt målskytt här.

Jag spelar Leon Draisaitl målskytt ( 3,0)

Lycka till / W

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE

Comments are closed.