NHL PREMIÄR!

Då kamrater! Dagen är här när vi alla hockeyälskare blir extra glada. Världens bästa hockeyliga kör igång inatt. Jag kommer i vanlig ordning leverera speltips under hela säsongen men som dom senaste säsongerna kommer inte mina spel komma ut varje dag.

En nyhet inför denna NHL säsongen är att W kommer göra mig sällskap och leverera bla målskytte spel. Riktigt kul att ha med honom här under säsongen då han har stor kunskap om ligan och spelarprestationer. Ws tips inför nattens matcher hittar ni i inlägget under detta.

Här kommer nattens spel. Lycka till!

th_GameOnLarge

Winnipeg Jets Vs Toronto Maple Leafs. Tips: Över 5.5 mål (1.80) Detta är ett intressant möte mellan Jets och Leafs där det brukar vara två killar som sticker ut under dessa matcher, Matthews Vs Laine. Lagen brukar kunna gå loss ganska ordentligt på varandra och bara för det är premiär inatt så tror jag inte det har någon betydelse. jag gillar överspelet i denna matchen.

—————————————————————————————————————————-

Edmonton Oilers Vs Calgary Flames. Tips: Oilers FT (2.05) Oilers va väldigt roliga att titta på förra året och spelarna har en nyttig och lärorik säsong bakom sig som jag tror kommer gynna dom ytterligare denna säsongen. Jag förväntar mig ett Oilers som går ut hårt här, Laget vann samtliga möten med Flames förra säsongen och jag tror inte det kommer förändras när det vankas premiär hemma i Edmonton.  Jag tror Oilers vinner denna matchen under ordinarie tid.

 

Comments are closed.