Tisdagens KHL med W.

   SIBIR NOVOSIBIRSK – SPARTAK MOSKVA

OBS tidig Matchstart kl 14,30

Två lag som missade slutspel förra säsongen, väldigt nära för Sibir och inte nära alls för Spartak. Spartak hade en väldigt dålig säsong över lag och slutade näst sist i sin cenferens. Båda lagen producerade nästan samma målsnitt framåt medan Sibir släppte in betydligt mindre. Poängmässigt skillde det nästan 20 poäng. Ganska tydligt vad som behövde åtgärdas för Moskva och de har tagit in bla Lajunen, Yudin och Sviyazov för att stärka upp backsidan.

Har ett spel jag vill testa här som jag tycker sticker ut. Lagens offensiver är riktigt bra på pappret och Sibir är helt klart favoriter enligt bolagen, även om Spartak vann alla möten förra året.  Tror inte det är helt omöjligt att de gör det igen och men testar ett målspel här till riktigt bra betalt.

För oss svenskar så hittar vi fler och fler varje år och i denna känns tex namn igen som Zackrisson, Svensson och Enlund

Jag spelar Spartak över 2,5 mål (2,40)

Bildresultat för spartak moskva hockey
Lycka till W

Comments are closed.