PITTSBURGH PENGUINS STANLEY CUP MÄSTARE 2017!

PITTSBURGH PENGUINS STANLEY CUP MÄSTARE 2017!

Då kära kamrater har Pittsburgh Penguins blivit årets vinnare av Lord Stanleys pokal. Matchen igår natt stod sig 0-0 tills det va 1.35 kvar av den tredje perioden när  “Bengan” Hörnqvist lyckas ta vara på en sargstuds och lägga in pucken via Rinnes rygg och in i mål. Carl Hagelin satte 2-0 i tom kasse och äventyret för Predators tog slut hemma i Nashville där dom endast förlorade två matcher i hela slutspelet. Vilket intryck Predators och deras helt fantastiska fans har gjort på mig under detta slutspelet wow.

Penguins vinner Stanley Cup för andra året i rad vilket inte har hänt på 19 år. Penguins började med att besegra Blue Jackets med 4-1 i matcher för att sedan skicka ut Capitals med 4-3 i matcher. Efter det väntade en riktig omgång med Senators, där Penguins till slut vann med 4-3 i matcher. Finalen avgjordes till Penguins favör med 4-2 i matcher. Grattis Penguins och Bengan!

26 vinster samt 22 förluster med ett snittodds på 2.06 blev mina siffror under slutspelet. Med detta sagt så vill jag tacka alla läsare, nya som gamla för denna fantastiska säsongen. Nu tar jag semester ifrån NHL tills nästa säsong kör igång igen. För att komma i kontakt med mig så går det bra via  helgesson.betting@hotmail.com

HELGESSON OVER AND OUT

Comments are closed.