STANLEY CUP FINAL GAME 5!

Båda mina spel i finalserien har gått in när det nu är dags för den femte matchen i finalen mellan Nashville Predators och Pittsburgh Penguins.

Bildresultat för stanley cup final 2017

 

Pittsburgh Penguins Vs Nashville Predators. Tips: Predators ML (2.40) Extremt viktig match här i Pittsburgh nu efter att Predators hämtat upp 0-2 underläge till 2-2 i matcher. Oavsett vem som vinner här så bär det av till Nashville i nästa match och jag tror inte Penguins kommer vinna någon match borta då dom haft väldigt svårt att få till det i Nashville.

Vinner däremot Predators denna viktiga match 5 så kan dom avgöra på hemmais i nästa match där dom endast förlorat 1 match under slutspelet. Detta kommer bli en stenhård taight match där det gäller för Pekka Rinne att fortsätta sitt fenomenala målvaktspel. Jag tror Predators till slut vinner. Lycka till!

 

Comments are closed.