Tisdagens NHL PLAYOFF!

Jag vill tacka W för tiden han varit med och levererat fina VM-Tips som varit väldigt uppskattat av er läsare.

Predators är klar för SC final, Inatt kan det avgöras vilka dom får möta.

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Ottawa Senators Vs Pittsburgh Penguins. Tips: Senators ML (2.30) Penguins slaktade Senators med hela 7-o! senast. 3-2 i matcher till Penguins som kan avgöra serien inatt. Dock tror jag Sens har tänkt sig ett annat scenario. Senators vann här hemma senast med 5-1 och va väldigt nära i matchen därpå i Pittsburgh då dom förlorade med 3-2 innan senast 7-0 förlusten.

Karlsson sparade på krafterna senast när han utgick i slutet av andra perioden. Nu gäller det att utnyttja Karlssons fina offensiva spel inatt samtidigt som samtliga spelare måste lyfta sig ett snäpp. Senators måste gå in med 100% fokus och inställning för att kunna pressa denna serien till 7 matcher och jag hoppas och tror dom lyckas inatt.

Bildresultat för ottawa senators 2017 playoff

Comments are closed.