FREDAGENS NHL PLAYOFF!

Då kamrater är det dags för den första Conferance finalen i väst mellan Anaheim Ducks och Nashville Predators.

 

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Anaheim Ducks Vs Nashville Predators. Tips: Ducks ML (1.88) Ducks seriesegrare (2.07) Detta tror jag kommer bli en kanon serie med grymma matcher. Ducks har tagit sig till deras andra Conferance final på senaste 3 åren. 2015 var senaste gången dom va här och då slutade det med uttåg efter att ha förlorat 7e avgörande mot Blackhawks. Ducks har hemmais fördel och bör försöka utnyttja det direkt ifrån start trots att dom möter ett Predators som imponerat hittills och slagit ut två tunga pjäser i både Blackhawks och Blues. Dock så tror jag att Ducks är ett lag som Predators kommer få större problem med.

———————————————————————————————————————————–

Comments are closed.