Fredagens NHL!

th_GameOnLarge

 

Pittsburgh Penguins Vs Boston Bruins. tips: Bruins ML (2.04) Bruins har vunnit tre av dom senaste fem matcherna och laget har ryckt upp sig ordentligt den senaste tiden. 12-2 i matcher mot lag ifrån Wester Conferance är dom hittills denna säsongen. Penguins har endast tagit en vinst på dom sex senaste matcherna och det ser inte alltför ljust ut trots den truppen dom har. Bruins har vunnit 5 av dom sex senaste matcherna i Pittsburgh och är även 36-15 i matcher mot lag ifrån Metropolitan Division. Jag ger Bruins chansen inatt som underdog i detta mötet.

————————————————————————————————————————————————

Detroit Red Wings Vs Vancouver Canucks. tips: ÖVER 5.0 mål (1.78)   Canucks spelar andra matchen i b2b då dom förlorade med 2-0 mot Philadelphia Flyers igår natt. Att Canucks har problem med att leverera mål framåt är ingen hemlighet då dom har matchstatistiken 2-6-2 dom senaste 10 matcherna men i deras 6-2 förlust i tisdags så va det deras femte match på nio som dom släppt in mins t fyra mål i en och samma match.

Detroit har gjort åtta mål på dom senaste fyra matcherna men laget öser på med skott framåt och snittar över 30 skott /match dom senaste fem. Laget ger även motståndarna möjlighet till att skjuta mycket mot deras egna kasse också då dom senaste fem matcherna har motståndarlaget snittat 33 skott /match mot Red Wings kasse. Jag hoppas och tror att det kan lossna lite för lagen inatt

————————————————————————————————————————————————-

Comments are closed.