Torsdagens NHL!

th_GameOnLarge

Helgesson och NB tipsar!

Nattens tips: Nashville Predators Vs Florida Panthers. tips: Predators Över 2.5 mål (1.75)

Helgessons motivering: Predators tog äntligen en vinst senast då dom besegrade Coyotes med 5-2 och vann skotten med hela 41-15, innan dess hade det radats upp sex raka förluster för Predators som säkert inte har något emot emot att fortsätta på vinnarspåret. Preds har vunnit 8/12 hemmamatcher denna säsongen och laget tar sig an Panthers som kommer ifrån två tunga b2b skalper mot Red Wings och senast Blues som dom besegrade med 3-1. Innan dess hade Panthers förlorat 6 av dom 9 senaste bortamatcherna.  Panthers har matchstatistiken 12-23 när dom kommer ifrån en match som dom vunnit med två mål eller fler. Panthers har även matchstatistiken 27-55 dom senaste 82 matcherna när dom möter ett lag som kommer ifrån en vinst i matchen innan.

NBs motivering: Nashville har haft det lite tungt senaste perioden men fick äntligen bryta den negativa trenden senast mot Arizona. Bland annat Forsberg kom igång med 2 mål, viktigt för laget. Nu möter man Florida som haft en hel del flow på sistone. Senast spelade man mot Blues men jag anser att Blues gick ut med usel inställning och gav bort vinsten. Kolla Floridas 1-0 och 2-0 mål, väldigt loj inställning av Blues på dessa mål. Nu lär man möta ett Nashville som vill fortsätta på vinnarspåret och bygga upp en bra form. Nashville har gjort Ö2,5 på Florida de fem senaste matcherna och i de 6/6 hemmamatcherna under senaste 10 åren. Jag tror och hoppas statistiken byggs vidare inatt.

http://nhlbettingblog.se/

—————————————————————————————————————————————————————————————

Vancouver Canucks Vs Dallas Stars. tips: Canucks ML (2.10) Lagen möttes förra veckan och det slutade med Stars som vinnare. Canucks har haft ett tufft schema utan tvekan då 11 av deras senaste 13 matcher har varit på bortais och jag tror laget längtat hem för att få spela fyra raka hemmamatcher nu och detta är den första av dom. Stars förlorade deras senaste match med 4-3 mot Flames och jag tycker detta är ett bra läge för Canucks att slå tillbaka mot Stars och att dom även står som underdogs hemma i Vancouver.

———————————————————————————————————————————————————————–

Comments are closed.