Tisdagens NHL!

Back home! Här är nattens spel till matchen mellan Tampa och Rangers.

Tampa Bay Lightning Vs New York Rangers. tips: Tampa (1.77) Tampa har greppet om en svängig matchserie där de står 3-2 i matcher och kan avgöra inatt.Detta är en serie som blandat och gett otroligt mycket målmässigt sett där den ena matchen blir 2-3 mål för att nästa bli 8-9 stycken. Skulle Rangers vinna inatt kommer Tampa vara stora underdogs i match sju och ingen vill åka till MSG för att spela sjunde och avgörande då både momentum och fördel skulle vara som bortblåst. Detta är en så oerhört viktig match för Tampa som som kapten Steven Stamkos säger  “You kind of have to realize where you are and kind of use that as a little bit of motivation, The harsh reality is, some guys in this room may never get the chance to get this far again. Hopefully everybody does, but you never know in this sport.”

Comments are closed.